Afdelinger
Badminton Bordtennis Boule Fodbold Gymnastik Karate Motionscenter Skydning Svømning Tennis
Læs nyhed

Aug 19, 2011

Ny sæson i Karlslunde Svøm.

Karlslunde Svøm er klar til sæsonopstart, og til trods for stor tilslutning, er der fortsat ledige pladser på en del af holdene. Tilmelding foretages på afdelingens hjemmeside, hvor alle hold kan ses.

Forventningerne til det nyoprettede hold for 14 til 18 årige, der gerne vil træne hårdt men ikke være konkurrencesvømmere, er store, da indholdet i træningen er tilpasset netop denne aldergruppe. Der fokuseres på hård motionstræning med en times svømning ud fra et fastlagt program. Derudover rettes svømmestilen af hos hver enkelt deltager, og der er fortsat ledige pladser på holdet.

På holdet for voksne begyndere er der stadig ledige pladser. Målgruppen er deltagere over 18 år der ikke har lært at svømme, eller blot ønsker at få genopfrisket teknikken. Er der behov for individuelt program, er dette også muligt.

Rigtig mange mennesker har aldrig stiftet bekendskab med svømning, ganske simpelt fordi de har vandskræk. Men for mange kan dette problem løses i løbet af blot 3 undervisningstimer, hvorefter man som alle andre kan boltre sig i det våde element uden at føle sig utilpas. Ingen problemer når børnene skal på stranden, ingen problemer på ferien ved swimmingpoolen, så er du èn af mange der lider af vandskræk, så er dette hold lige noget for dig.

Og sidst men ikke mindst. Hvis man er hurtig er der også fortsat plads på forældre/barn holdet. Oplev selv på tætteste hold, når jeres barn tager de første svømmetag, og motivèr dem til at deltage i undervisningen.

Yderligere informationer kan hentes på www.karlslunde-svoem.dk. eller ved henvendelse pr. mail til èn af følgende:

Henrik: henrik@karlslunde-svoem.dk eller Marianne: marianne@karlslunde-svoem.dk