Afdelinger
Badminton Bordtennis Boule Fodbold Gymnastik Karate Motionscenter Skydning Svømning Tennis
Læs nyhed

Jun 1, 2011

KIF Svømmeafdeling

KIF Svømmeafdeling – Nyheder sæson 2011/2012

KIF Svømmeafdeling tilbyder i næste sæson svømmeundervisning for unge og voksne.

Ungdomshold

Som noget nyt, tilbyder vi i næste sæson svømmeundervisning for de 14 til 18 årige. Vores ungdomshold er specielt for de unge mennesker, som har lyst til at træne relativt hårdt - men som ikke er interesserede i konkurrencesvømning.  Træningen foregår mandage fra kl. 19.00 til 20.00 i Greve Svømmehal. Træningen fokuserer på fejlretning og træning af stil og udholdenhed. Der vil være mulighed for at øve startspring og bjergning. Særlige ønsker diskuteres med trænerne.

Voksenundervisning

KIF Svømmeafdeling har i mange år med succes hjulpet voksne med vandskræk. Også i næste sæson vil der være mulighed for at få bekæmpet sin vandskræk. <P>Der er undervisning for vandskrække på Tjørnelyskolen tirsdage fra 19.00-19.30. Vi har et efterårshold, som starter i oktober og et forårshold, der starter til februar.Som noget nyt, kan vi i næste sæson tilbyde undervisning for de voksne, som har overvundet deres vandskræk - og andre voksne, som ikke har lært at svømme. Undervisningen tager udgangspunkt i deltagernes kunnen. Der undervises i rygcrawl, crawl, brystsvømning og vendinger. Særlige ønsker diskuteres med instruktøren.

Øvrige tilbud

Ud over de nye hold for voksne og unge, tilbyder vi også i næste sæson forældre-barn svømning på Tjørnelyskolen, vandgymnastik og motionssvømning for voksne.

Tilmelding og kontakt

Tilmelding foregår via hjemmesiden – www.karlslunde-svoem.dk. Spørgsmål til indholdet på de enkelte hold kan rettes til Marianne på telefon 22908122 hverdage mellem kl. 16 og kl. 19 eller på mail: marianne@karlslunde-svoem.dk