Afdelinger
Badminton Bordtennis Boule Fodbold Gymnastik Karate Motionscenter Skydning Svømning Tennis
Læs nyhed

Mar 7, 2011

Hovedgenralforsamling 2011

Ved KIF`s hovedgeneralforsamling blev flg. pokaler uddelt:


Roskilde Amts Jubilæumspokal

Roskilde Amts Jubilæumspokal blev i år tildelt

Henrik Brinels fra Karlslunde Svømmeafdeling.

Henrik fik prisen for sin store mangeårige indsats i svømmeafdelingen, der i sin tid startede med en ”hjælpende hånd” ved julearrangementet. Med en plads i bestyrelsen siden 2001, har han varetaget mange opgaver, blandt andet som instruktør og stedfortræder for formanden når hun har meldt forfald til møder mm. Henrik er en utrolig god støtte for de unge instruktører, og er altid klar til at træde til når opgaverne skal løses.

Karlslunde I.F. vil på denne måde takke dig for din store indsats for Svømmeafdelingen.

 

 

KIF`s Seniorpris 2011

Karlslunde Idræts Forenings Seniorpris tilfaldt i år Seniorafdelingen i Karlslunde Fodboldafdeling.

Prisen gives for en målrettet indsats i bestræbelserne på at rykke op i rækkerne, hvilket har bevirket at afdelingens 1`ste hold gennem de sidste 3 år er rykket op fra Serie 3 til Serie 1.

Der er generelt stor tilslutning til træningen, så afdelingen har begrundet håb om yderligere oprykning indenfor de næste år.

Fodboldafdelingens Futsalhold har gennem de sidste 2 år ligget i Futsalligaen, højeste række i DBU, hvor resultaterne viser deres berettigelse i denne række, idet det kun blev til et knebent nederlag til de forsvarende Danmarksmestre. Så også her tegner fremtiden lys for Seniorafdelingen.

Med disse præstationer, krydret med stor vilje fra Seniorspillerne til at hjælpe i resten af afdelingen, blandt andet ved stævner og hjælpetræner for ungdomsafdelingen, er tildelingen af Seniorprisen 2011 ganske fortjent.