Jan 16, 2011

Der sker store ting i KIF for tiden!

Mandag den 17. januar tiltræder Peter Roslev sin nye stilling i KIF som sekretariatschef.

Peters opgave vil i starten fortrinsvis være at stå Hovedbestyrelsens og Ejendomsudvalgets forretningsudvalg samt Halinspektøren bi. På sigt er det meningen, at de afdelinger, der har støttet sekretariatsprojekter, også skal kunne trække på Peters kompetencer.

Der skal samtidig dannes et team af frivillige, der sammen med Peter, kan løse ad hoc opgaver i sekretariatet. Eksempel: hvem er rigtig god til www? Hvem kan skrive en artikel nu og da? O.s.v. Hvis du har lyst til at give et nap med, så henvend dig til Peter, som har kontor lige inden for indgangen.

Hvorfor har vi nu gjort det?

Der kræves mere og mere af den frivillige leder fra det offentlige og diverse organisationer, tit og ofte skal foreningsopgaver løses i den almindelige arbejdstid og det er vores arbejdsgivere jo ikke tjent med, de fleste er jo stadig ”arbejdsramte”.

Vi håber på, at sekretariatschefen og det frivillige team kan aflaste, så det derved bliver lettere at rekruttere nye bestyrelsesmedlemmer til afdelinger og Hovedbestyrelse….. og det bringer mig straks videre til det næste!

Vi skal have en ny formand! Peter har allerede i foråret bekendtgjort, at han ikke ønsker genvalg til formand på den forestående hovedgeneralforsamling d. 28. februar. Peter er nu trådt tilbage, så han kan tage sig af sit nye job og i tiden frem til generalforsamlingen tager jeg, som næstformand over. Vi har i hele 2010 arbejdet på at finde et nyt formands emne, dog uden endeligt resultat. Har du lyst til at yde en indsats og dermed være med til at bevare det unikke, vi har her i KIF med vores gode faciliteter og sammenhold, så send en mail til tovhem@post6.tele.dk eller ring på 61345423 og få en snak.

Hvad er alternativet, hvis vi ikke finder en ny formand?

Det tør jeg slet ikke tænke på …. Skal 145 års arbejde være spildt??? Et arbejde og et sammenhold af frivillige, som i tidens løb har sørget for at generationer af børn og forældre har haft fornøjelser og gode fritidstilbud. Kom nu op at starthullerne og vær med til at sørge for, at dine børn stadig har et tilbud i gode rammer. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tove