Feb 1, 2012

Ny aktivitet i Gymnastikafdelingen

GYMFIT Dance'n Fun

Effektiv fusion af dans, gymnastik og fitness

KIF Gymnastikafdeling introducerer GYMFIT Dance’n Fun, som er sjovere og sundere fitness til dansemusik i mange genrer. Fra funk og jazz til salsa og disco. GYMFIT Dance'n Fun spænder vidt og gør det både sjovt, udfordrende og varierende at komme i god form.

Med en koreografi, der bygges op time for time og tager afsæt i øvelser, der udfordrer hjerte, koordination og balance, gør GYMFIT Dance'n Fun træningen til en forrygende og effektiv fest. Konceptet kombinerer et fantastisk mix af oldschool klassikere med effektive, fitnessinspirerede øvelser, som i den grad får pulsen op og musklerne i gang.

GYMFIT Dance’n Fun strækker sig over et 10 ugers forløb med træning 1 gang om ugen, og det gør det perfekt for de udøvere, der ikke kan eller vil binde sig til en hel sæsons træning. Det er også oplagt til de medlemmer, der går efter de nye træningstrends, og som har mod på at prøve noget anderledes. Konceptet gør det sjovt at være deltager og giver forfriskende fornyelse til holdtræning.

Så kom i form med et smil inden strandsæsonen og møde op til 10 ugers effektiv træning på GYMFIT Dance’n Fun.

Startdato: Onsdag den 29/2-2012 kl. 19-20 i pigegymnastiksalen på Strandskolen i Karlslunde – herefter hver onsdag, dog muligvis undtaget helligdage.

Tilmelding: http://www.kifgymnastik.dk/viewpage.php?page_id=12