Feb 7, 2011

Idrætsunionens lederpris

Og han vidste det slet ikke!

Fredag den 4. februar fejrede Greve Kommune idrætslivet ved den årlige pokalfest, som i år blev afholdt i Tunehallerne. Boule var rigt repræsenteret på podiet for de fine mesterskabstitler de havde erhvervet sig i årets løb … men der kom en mere fra KIF på scenen.

Idrætsunionens lederpris blev tildelt Peter Roslev, vores afgåede formand for KIF. Det var en stor fornøjelse at sidde og betragte Peter, som uvidende, gjorde sig klar til at fotografere ”den person” som han troede, skulle have pokalen og opfattede slet ikke at det var ham selv der var modtageren. Peter var indstillet på baggrund af hans store arbejde for KIF, både lokalt i foreningen og for det arbejde han har lagt i Idrætsunionen og det nye Idrætsråd, hvor han har været en af ”fødselshjælperne”.

Peter har siden barndommen været medlem af KIF. Han startede som aktiv fodboldspiller, derefter blev det til træner, formand for sponsorudvalg, formand for KIF Fodbold og medlem af KIF Hovedbestyrelse. I februar 2005 overtog han så hovedformandsposten i KIF.

I forløbne 6 år har vi bl.a. fået hal 3 og et nyt motionscenter. Peter har med ildhu kæmpet KIF’s sag, hvor det har været nødvendigt. Han har aktivt deltaget i arbejdet i Idrætsunion og Idrætsråd. Udover de allerede nævnte dyder er Peter også bestyrelsesmedlem i DBU Sjælland, medlem af Dansk Boldspil Unions Repræsentantskab, medlem af SBU Børne- & Ungdomsudvalg og formand for SBU Indefodboldudvalg.

Trods disse ”tunge” poster uden for Kommunen, har vi aldrig været

i tvivl om, at han har haft hjertet med i arbejdet for børn, unge og ældre både i KIF og i Greve Kommune. Peter har valgt at stoppe som hovedformand, så der kan blive lidt mere tid til familien, der nu også tæller et barnebarn … og måske en gåtur ”på” ni eller 18 huller … !

Vi vil gerne sige Peter tak for hans indsats, og et stort tillykke med pokalen, den er så rigeligt fortjent.