26-11-2018
Sport4Kids

Apr 5, 2018

Sport4Kids

Gennem hele vintersæsonen har 12 børn i alderen 6 til 10 år deltaget i projekt Sport4Kids, og der igennem stiftet bekendskab med 6 forskellige idrætsgrene. Projektet er et samarbejde mellem Greve Kommune, Greve Golfklub og Karlslunde Idræts Forening, med henblik på at give børnene et indblik i foreningsidrætten og det sociale fællesskab man oplever ved at være en del af en forening. Indtil nu har børnene deltaget i gymnastik, tennis, golf, petanque og bordtennis, og begejstringen blandt både børn, forældre og idrætsinstruktører har været overvældende. Projektet afsluttes med skydning samt en ekstra time gymnastik, hvorefter vi runder sæsonen af med et hyggeligt grillarrangement ved Karlslunde Idræts Center, hvor børnene modtager et velfortjent diplom for deres deltagelse.