26-11-2018

Mar 3, 2015

Hovedgeneralforsamling 2015

Ordinær Hovedgeneralforsamling 2015

Der var god plads i Lille Sal ved Karlslunde Idræts Forenings Hovedgeneralforsamling den 24. februar, da blot 26 stemmeberettigede medlemmer havde valgt at lægge vejen forbi denne aften.

Gennem de sidste mange år har Allan Bjerre ledet Generalforsamlingen som dirigent, og på opfordring fra Hovedformanden, viste forsamlingen igen i år Allan denne tillid, og han blev valgt som dirigent. Generalforsamlinger er normalt præget af traditioner, men i år havde Forretningsudvalget valgt lidt fornyelse på enkelte områder. Under hele Generalforsamlingen blev beretninger, regnskab mm. præsenteret rent visuelt på storskærm, i et forsøg på at gøre generalforsamlingen mere levende. Om dette er kommet for at blive, er nu op til Forretningsudvalget. Yderligere en tradition blev der pillet lidt ved, da overrækkelsen af KIF`s priser tidligere er foretaget samlet. I år blev priserne overrakt i umiddelbar forlængelse af beretningen fra den afdeling hvor prismodtageren er tilknyttet. Se prismodtagerne nedenfor.

Hovedkassereren Poul Bo Petersen fremlagde regnskaberne for 2014 til godkendelse, samt budgetterne for 2015 til orientering. Fremlæggelsen gav ikke anledning til spørgsmål, og regnskaberne blev enstemmigt godkendt.

Vel nok som forventet, så blev endnu en tradition holdt i hævd under punktet "Valg". Hovedformand Lars Pedersen var på valg, men erklærede sig villig til genvalg, og traditionen tro kvitterede forsamlingen med klapsalver.

Under punktet "Eventuelt" hvor alt kan drøftes men intet besluttes, anmodede Tina Kissow fra Gymnastikafdelingen om at der fortsat er fokus på afdelingens udfordringer med redskaberne i Hal 1. Det er et meget stort ønske at Gymnastikafdelingen kan lade de tunge redskaber ligge fra gang til gang, og Tina anmodede om at Hovedforeningen fortsat vil forsøge at finde en løsning. Derudover ønsker Grevinderne at få udleveret en nøgle til hallerne, så instruktører og ledere selv har adgang til hallerne i ferieperioder, weekends eller andre perioder, hvor hallerne ellers er lukket.

Dirigentens opgave blev hermed afsluttet, og Hovedformand Lars Pedersen takkede Allan for endnu en gang at have ledet os trygt og sikkert gennem Generalforsamlingen, og overrakte Allan et par flasker som tak for indsatsen.

Karlslundehallernes Ungdomspris

Kevin Didriksen - Bordtennisafdelingen

Karlslunde Idræts Forenings Ærespris

Helle Bolding - Boule Hedebo